Ludo Bolders draagt stokje over aan John Mathijssen

In een goed bezochte Algemene Ledenvergadering van AKT is unaniem ingestemd met het voorstel van het bestuur en de fractie om John Mathijssen te benoemen tot lijsttrekker van AKT voor de gemeenteraadverkiezingen, die op 16 maart 2022 gehouden worden.

Daarmee heeft Ludo Bolders, die vanaf de oprichting van de partij devoorman is, het lijsttrekkersstokje formeel overgedragen aan John Mathijssen. Ludo Bolders blijft actief in de partij, maar heeft er voorgekozen om bij de aanstaande verkiezingen plaats 2 van de kandidatenlijst te bezetten.

John is sinds 2012 politiek actief voor AKT in de gemeente Woensdrecht. Eerst als burgerraadslid en de laatste 6,5 jaar als raadslid.

John: “De politiek in gaan doe je niet voor jezelf, maar om dienstbaar te zijn aan de samenleving waar je ook zelf deel van uitmaakt. Het gaat er bij AKT niet om dat je nastreeft wat je als persoon wilt, maar dat je nastreeft wat de gemeenschap nodig heeft. Dat is de manier van werken waarop we onze missie willen bereiken en waarop de inwoners van onze gemeente AKT mogen aanspreken.”

De volledige kandidatenlijst voor AKT wordt in de ledenvergadering van januari 2022 definitief vastgesteld.

AKT staat voor een gemeente waar het goed is om op te groeien, goed is om te wonen, te werken en zeker goed is om oud te worden. Vandaag, morgen en in de verdere toekomst.

Dit bericht is geplaatst in 2021, Verkiezingen 2022. Bookmark de permalink.