John Mathijssen

John Mathijssen
Raadslid

Ik ben geboren in Woensdrecht, getogen in Hoogerheide en sinds 2009 woonachtig in Calfven. Samen met mijn vrouw hebben we 2 dochters, die inmiddels uit huis zijn. Ik ben actief lid geworden van Alle Kernen Troef omdat ik in mijn omgeving te vaak werd geconfronteerd met negatieve ontwikkelingen in alle kernen. Ik vroeg me soms echt af of de burger er nog wel bij hoorde. Ik kon me daaraan blijven storen, maar ging bij mij zelf te raden, wat ik hier aan zou kunnen veranderen.

In mijn zoektocht kwam ik bij AKT terecht. Een partij, die staat en gaat voor een gemeente waar het goed is om op te groeien, goed is om te wonen, te werken en goed is om oud te worden. Vandaag, morgen en in de verdere toekomst. Deze doelstellingen onderschrijf ik van harte. Eenmaal aangemeld als lid, ben ik vrij snel benaderd om me actief in te zetten.

ACTIEF

Na bijna 10 jaar in de (bouwmaterialen-)handel te hebben gezeten, heb ik de overstap gemaakt naar de Rabobank, waar ik 15 jaar met plezier gewerkt heb. Daar is mijn levensmotto ook ontstaan: “Dienstverlening is mijn passie”. Naast teamleider Facilities was ik al die tijd secretaris van de ondernemingsraad. Sinds oktober 2011 ben ik werkzaam in de voedselindustrie. Bij Cargill in Bergen op Zoom ben ik portfolio and system manager bij de Manufacturing Technology Group.

AKT

Sinds 27 september 2012 ben ik voor AKT burgerraadslid. Dit heb ik na de verkiezingen van 2014 doorgezet en inmiddels ben ik per 1 juni 2015 benoemd tot raadslid. Mijn ambitie is samen met mijn collega’s van AKT de leefbaarheid van onze gemeente op een voor iedere aanvaardbaar niveau te krijgen en waar dat inmiddels al op niveau is, dat zo te houden. Wat dat betreft is het voor mij zeker ook Alle Kernen Troef.