John Mathijssen, lijsttrekker

Ik ben John Mathijssen en inmiddels 57 jaar oud. Ik ben geboren in Woensdrecht, opgegroeid in Hoogerheide en sinds 2009 woonachtig in Calfven. Samen met mijn vrouw hebben we 2 dochters, die inmiddels uit huis zijn.

Ik ben actief lid geworden van Alle Kernen Troef omdat ik in mijn omgeving te vaak werd geconfronteerd met negatieve ontwikkelingen in alle kernen. Ik vroeg me soms echt af of de burger er nog wel bij hoorde. Ik kon me daaraan blijven storen, maar ging bij mij zelf te raden, wat ik hier aan zou kunnen veranderen.

In mijn zoektocht kwam ik bij AKT terecht. Een partij, die staat en gaat voor een gemeente waar het goed is om op te groeien, goed is om te wonen, te werken en goed is om oud te worden. Vandaag, morgen en in de verdere toekomst. Deze doelstellingen onderschrijf ik van harte. Eenmaal aangemeld als lid, ben ik vrij snel benaderd om me actief in te zetten.

Als inwoner van Huijbergen verdient u een betrouwbare en transparante gemeente.

  • Een leefomgeving waarbij tegen elke vorm van criminaliteit wordt opgetreden
  • Voldoende zorg te bieden voor iedereen die dat nodig heeft
  • Iedereen te laten wonen tegen betaalbare prijzen
  • Duurzame ontwikkelingen van bedrijven te stimuleren
  • De Brabantse Wal te koesteren en in te zetten voor toerisme

In het verleden is het al vaak misgegaan. Denk alleen maar aan de aanpak van het windmolenpark aan de Aanwas en de overlast van sluipverkeer, zowel in het dorp Ossendrecht als in buurtschap Calfven.

AKT ziet een mooie toekomst voor Woensdrecht. De fractie is meer dan gemotiveerd om dit samen met u te realiseren.