Peter Joosten

Peter Joosten
Burgerraadslid

Ik ben geboren in Putte en getogen in Hoogerheide. In 1989 riep de militaire dienstplicht en ik vertrok naar de Duitsland. In 1998 keerde ik na het beëindigen van mijn militaire dienstverband terug naar Hoogerheide. Sinds 2010 ben ik verhuisd naar Calfven. Ik ben momenteel werkzaam als Veiligheidskundige op diverse locaties en daarnaast ben ik DGA van 3 ondernemingen.

ACTIEF

Lokale politiek is nieuw voor mij. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in politiek, echter meer vanaf de zijlijn. Na een gesprek met fractievoorzitter Ludo Bolders heb ik besloten om mijn steentje aan de lokale politiek bij te dragen. Iedereen kent de spreuk wel van de beste stuurlui staan aan wal en ik dacht laat ik eens de koe bij de horens vatten en de politiek transparanter, begrijpelijker ern duidelijker proberen te maken voor iedereen en werd actief lid werd bij Alle Kernen Troef. Sinds december 2015 vertegenwoordig ik als burgerraadslid Alle Kernen Troef, met name op het gebied van Ruimte.

AKT

De reden waarom ik gekozen heb voor AKT is dat ik van mening ben dat een lokale partij de belangen van de lokale gemeenschap goed kan behartigen. En de visie van AKT is een duidelijke visie en die passie wordt gedragen door de gehele partij. Vandaar Alle Kernen Troef.