Edwin van der Wal

Edwin van der Wal
Bestuurslid

Geboren in Calfven boven op de Brabantse Wal ben ik me zeker bewust van de schoonheid van de Gemeente Woensdrecht. In 2000 ben ik verhuisd naar Hoogerheide, waar ik nu nog steeds woon. Ik ben ook een graag geziene gast op de fietspaden in en om Gemeente Woensdrecht. Samen met mijn visueel gehandicapte maat (en fractievoorzitter van AKT) toer ik graag met veel plezier op de tandem door de gemeente.

ACTIEF

De drang om zaken beter inzichtelijk te maken voor de inwoners van onze gemeente hebben er toe geleid dat ik me heb aangesloten bij AKT. Als algemeen bestuurslid heb ik zitting genomen in het huidige bestuur. Hier sta ik het bestuur bij met ervaring en advies om een gezonde en vooral solide partij te blijven.

AKT

Het gedachtegoed van AKT is voor mij een belangrijke drijfveer om actief te zijn voor AKT.

Helder, duidelijk en vooral no-nonsens cultuur spreken mij bijzonder aan. Een partij met een luisterend oor voor elke inwoner die zich wil laten horen is een belangrijke meerwaarde van AKT. Dat is dan ook de reden dat ik graag mensen overhaal zich aan te sluiten bij AKT en samen het verschil te maken op weg naar gezonde toekomst.